Junior Yoga tilbyder yogaundervisning for børn i alderen 2-17 år. Junior Yogas instruktør Maiken Gesche Nickel har over 14 års erfaring som underviser inden for bevægelse og er uddannet yogalærer for børn fra 0-17 år og for børn med specielle behov.

 

Instruktør: Maiken Gesche Nickel

Siden jeg var teenager, har jeg flirtet lidt med yogaen, men da jeg boede i en fiskerby, hvor der kun var et enkelt kursus om ugen  – tirsdag formiddag lige midt i skoletiden – så var det en kort affære, der begrænsede sig til enkelte øvelser, jeg støvede op.

Tiden gik og jeg blev færdig med først gymnasiet (hvor jeg i 3.g. blev beriget med min søn Philip) og jeg toIMG_5021 (1)g så et lynvisit hos HH, så jeg kunne komme i lære på kontor. Det blev til 2 år. Jeg sluttede min læretid af med meget stor mave – og den indeholdt ikke kun kage, men også en dejlig lille pige, nemlig den mellemste arving herhjemme, Liva. Da jeg var på barsel med Liva, fandt jeg ud af, at jeg gerne ville på uni og læse. Efter 5,5 år havde jeg ud over både en BA i Sprog og International Virksomhedskommunikation og en kandidat i Europæiske Studier også fået endnu en skøn datter – prinsesse-piraten Lara. Med mine eksamensbeviser i hånden tog jeg 3 dage efter min afsluttende eksamen på børneyogalærer-uddannelse. Dette blev skelsættende for mig, Nu 2,5 år efter er det blevet min levevej at dele yoga og meditation med børn i alle aldre (og deres forældre, pædagoger, lærere og andre  voksne i deres liv).

 

Yogakurser

Kids Yoga Teachers Training (Yoga Alliance Godkendt) 
Kids Yoga Foundation maj 2012-november 2012

Maj: Modul 1: “Legende Yoga” for tumlinge til
børnehaveklasse (2-6 år) samt familier)

August/sep: Modul 2:”Det hele barn” Yoga for skolebørn (7-11 år)
samt børn med specielle behov.

November: Modul 3: “At finde ro i orkanens øje” Yoga for tweens/teens 12-16 år

Feb 2013: Eksamen bestået

Marts 2013: Yoga for the special Child – The Sonia Sumar Method

Juni 2013: Uddannet til at undervise workshoppen Yogatastisk. (Udviklet af Emmamaria Vincentz fra www.lilleyogahus.dk)

Marts 2014: Calm Kids level 1+2 (meditation for børn)/v Lorraine Murray

Marts 2014: Det samlede barn: Yoga som terapeutisk værktøj til børn og unge med specielle behov/v Emmamaria Vincentz og Julie W. Broge

Juni 2014: Baby – Toddler yoga/v Uma Dinsmore-Tuli

Januar 2015: Postnatal yoga/v Uma Dinsmore-Tuli